Een website is tegenwoordig wel wat meer dan een verzameling van een aantal webpagina’s die worden gehost op een webserver. Een website is u online vistekaartje, u eerste indruk. Dan kan het maar beter een goede zijn toch? Wij geven u die goede indruk. Wij maken professionele responsive website’s die goed scoren in zoekmachines als Google. Wij zijn een klein bedrijf maar daarom niet minder goed. We hebben alleen geen groot en duur kantoor. Wie zijn liever betaalbaar!

Tarieven

Basic

€395

Eenmalig
  • Ontwerp
  • Ontwikkeling
  • Online Oplevering
  • Kleine Website
Aanvragen!

Pro

€795

Eenmalig
  • Ontwerp
  • Ontwikkeling
  • Online Oplevering
  • Grote Website
Aanvragen!

Voor vragen over onze tarieven kunt u contact met ons opnemen!

Meerwerk in overleg tegen een vergoeding van €50 per uur exclusief btw.

Veel Gestelde Vragen

U kunt zelf een domein registreren of wij kunnen een domein voor u registreren. Net wat u prettig vindt. Wij kunnen ook voor u controleren of de domeinnaam die u wilt hebben nog vrij is.

Ook dit kunt u zelf regelen of door ons laten verzorgen. Goede en snelle webhosting is erg belangrijk. Het bepaald onder andere hoe goed de website in zoekmachines scoort. Snelle hosting draagt bij aan een hogere positie in Google Search. Daardoor zult u ook meer verkeer naar uw website krijgen. Bezuinig dus niet op webhosting! Wij kunnen goede webhosting regelen voor een betaalbare prijs.

Een e-mailbox gaat vaak samen met webhosting. Ongeacht of wij de webhosting voor u hebben geregeld, wij kunnen uw e-mailbox instellen, zie het als een service!

U moet uw website zelf onderhouden. Wij kunnen dit wel uit handen nemen voor een vast bedrag per maand. Een website up-to-date houden is belangrijk uit veiligheidsoverwegingen maar ook voor SEO, functionaliteit en snelheid.

Wij bouwen website’s die goed worden gevonden in zoekmachines. Website gemaakt in de nieuwste programmeertalen volgens voorgeschreven wijze. U heeft zelf ook invloed op hoe goed uw website scoort. Gebruik bijvoorbeeld social media, schrijf goede content, en vernieuw uw content met regelmaat.

Alleen als wij uw domeinnaam hebben geregeld, dan moet u dit domein jaarlijks betalen anders verloopt het domein. Heeft u SSL certificaat door ons laten installeren? Dan komen de kosten ieder jaar terug. Als wij het onderhoud van uw website doen dan betaald u daar per maand voor. Verder zijn er geen terugkomende kosten.