360˚ content

360˚ content wat is dat? Als wij het hebben over 360˚ content dan bedoelen wij een virtuele tour of virtuele rondleiding. Maar ook 360˚ foto’s en 360˚ video’s behoren tot 360˚ content . We leven in een druk tijdberk, een tijd waarin de dagen te kort zijn. De tijd is schaars. Men heeft geen tijd meer om de deur uit te gaan om een vergaderlocatie of woning te bekijken. Huizen worden digitaal aangeboden en bekeken, de voorselectie vindt plaats op het internet. Steeds meer platformen bieden de mogelijkheid een virtuele tour te tonen. Facebook, Google of uw eigen website zijn bijvoorbeeld heel goed geschikt om 360˚ virtuele tours te tonen. Open de deuren van uw bedrijf 24/7 met onze 360˚ content!

Tarieven

Basic

€ 295

Eenmalig
 • 1 m²-250 m²
 • 5 HDR 360˚ foto’s
 • Montage & Nabewerken
 • Gratis Hosting
 • Integratie op website & social media
 • Meerprijs €100 Google Businessview
Aanvragen!

Pro

€ 695

eenmalig
 • 1000 m² – Meer m²
 • 15 HDR 360˚ foto’s
 • Montage & Nabewerken
 • Gratis Hosting
 • Integratie op website & social media
 • Plus €300 Ook Google Businessview
Aanvragen!

Voor vragen over onze tarieven kunt u contact met ons opnemen!

Aantal 360˚ foto’s is maximaal aantal. Extra HDR 360˚ foto’s kosten €50 exclusief btw per HDR 360˚ foto.

Grote locaties zoals parken en campings prijs in overleg.

Prijzen exclusief reiskosten. (19ct per km)

Voorbeeld Tour met Slider

Custom 360˚ Tour vs Google Businessview

Er zijn grofweg twee soorten virtuele tours te onderscheiden, namelijk: Google Businessview en Custom Tours. Wij maken primair custom 360˚ tours. Dit doen wij omdat deze 360˚ virtuele tours meer mogelijkheden hebben wat opmaak betreft. We kunnen deze virtuele tour helemaal naar wens, en conform uw huisstijl inrichten. Daarnaast kunnen we foto’s, video’s, social media, muziek, en ondersteuning voor virtual reality brillen inbouwen. Naast premium tours kunnen wij ook Google Businesview tours voor u verzorgen. Dit wordt gedaan met software van Google. Deze tours zien er hetzelfde uit als Google Streetview maar dan in uw bedrijf. Deze virtuele tours worden getoond in Google Maps en in de zoekresultaten van Google. Daarnaast geeft het hebben van een Google Businessview een enorme SEO boost, uw site wordt beter gevonden!

Veel Gestelde Vragen

360˚content is hot! Vele grote bedrijven richten zich massaal op virtual reality. Er zijn steeds meer platformen die 360˚content ondersteunen. 360˚ content werkt op computers, tablet, telefoons en VR-brillen. Vooral op telefoons, tablet en VR-brillen komt u tour pas tot zijn recht! Men kan u locatie van binnen bekijken terwijl ze thuis op de bank zitten!

360˚ content kan op steeds meer platformen worden geplaatst. Een virtuele tour kan bijvoorbeeld op uw Facebook of Googleplus pagina worden geplaatst. U kunt de virtuele tour ook op uw eigen website plaatsen.

Google Businesview is het beste te vergelijken met Google Streetview maar dan in uw bedrijf. De mogelijkheden wat opmaak betreft is wat beperkter dan onze eigen software. Het voordeel is dat uw virtuele tour getoond wordt in de resultaten van Google Search en Google Maps. Daarnaast geeft het een boost in SEO, absoluut een meerwaarde dus!.

Wij schieten voor iedere 360 foto, vier maal drie foto’s. We schieten vier foto’s onderbelicht, vier foto’s juist belicht en vier foto’s overbelicht. De 12 foto’s, in hoge resolutie, voegen we later samen tot een zogenaamde sphere. Een sphere is een 360×180 foto.

Nee. De kosten zijn eenmalig. Voor een prijs die lager is dan een week adverteren in een lokale krant, heeft u voor altijd een perfect marketingmiddel in handen.

Eigenlijk alle bedrijven. Vooral bedrijven met een publiek karakter. Een vergaderlocatie, een sportvereniging, horeca, een stadion, een beursstand, het maakt niets uit, iedere locatie is geschikt.